Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat" nedan.
Hitta rätt cykel
 

Cannondale Elcyklar

CANNONDALE ELCYKLAR. High-tech E-mobility. Drawing on Cannondale’s three decades of high performance bicycle crafting experience, we have created a series of electric bikes that are distinctively nimble, sporty and capable. Seamlessly integrating Bosch’s instinctive drive system, sportive geometries, disc brakes and a headshok forks deliver a perfect riding experience. Intuitive, powerful and easy, the E-Series features best-in-class torque, ultra-smooth power delivery, and exceptionally low weight.
Produktfilter
Cykelmodell
Dam
Herr
Cykeltyp
Alla Hybridcyklar
Alla MTB
Alla Racercyklar
Hybridcyklar
Hybridcyklar Sport
MTB Enduro
MTB Standard
MTB Trail
Racercyklar Komfort
Racercyklar Tävling
Stadscyklar
Standardcyklar
Hjulstorlek
26"
27,5"
28"
29"
Tillverkare
Cannondale
Växlar
Flera växlar
Övrigt
Elcyklar (Elassistans)
Pris
- :-
Lager
1 2 3
Visar sida 1 av 3

Cannondale

När vi tänker på Cannondale så är det Cannondales särskilda och väldigt signifikanta framgaffel med 1 gaffelben som vi tänker på först. Cannondale Lefty. Lefty är ensam i sitt slag och den lyfter oss rakt in i en beskrivning av Cannondale som ett företag som alltid är i utveckling. Cannondale är bra på att tänka på nya sätt. Titta lite på cyklarna. Just idag och just nu så är det framförallt Lefty och Headshok som berättar om den superstarka viljan att göra en cykel bättre. Vi gillar det här med Cannondale! Cannondale är ett amerikanskt företag och är tillsammans med Cykellagrets cyklar från GT och Mongoose delar av Cycling Sports Group Inc. Tjugohundrafemton är inget år som har glömts bort i Cannondales R&D såklart. F-Si, Jekyll och Trigger märks mest ibland Cannondales MTB-nyheter. Och precis som i Italien och hos Eduardo Bianchi så vill Cannondale fånga alla triatleters uppmärksamhet. Vi tycker att du ska titta mycket mer på helt nya Slice! Vi har sparat att berätta om det som vi gillar bäst just nu. Contro. Contro är alla tråkiga trekkingcyklars brorsa med långt hår och skägg. I Sverige heter cykeltypen hybrid. Eller pendlingscykel. Tycker du att din Source, STC, Crossover, 501 eller Kebne är jättebra men lite lite farbror. Sök rätt på Contro direkt.