Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat" nedan.
Hitta rätt cykel
 

Crescent Milli

Produktfilter
Cykelmodell
Dam
Cykeltyp
Alla Hybridcyklar
Hybridcyklar Sport
Hjulstorlek
28"
Tillverkare
Crescent
Växlar
Flera växlar
Storlek
One Size
XS
S
M
L
XL
Pris
- :-
Lager

Crescent

Det som Celesteblå är för Bianchi måste ju Världsmästarcykelorange vara för Crescent. Det var i slutet av 80-talet och det var min födelsedag. Pappa hade en pärlemorvit Crescent med Dia-Compe växelhandtag högst upp på det nedre ramröret, bockat styre, Selle Italia lädersadel, flaskhållare och med märken som berättade om att pappa minsann har cyklat Vätternrundan. Det var i alla fall i början av sommarlovet och på garageuppfarten blänkte en helt ny Crescent Junior Världsmästarcykel ikapp med mammas och pappas bil. Bredvid bilen stod morfars Puch med läderväska på pakethållaren och mormors Crescent. Tre av fyra cyklar utanför huset var Crescent och det är hit vi vill komma med den här långa långa texten. Crescent är cykeltradition i Sverige. Och/eller cykelglädje, cykelhantverk, cykelsport. Testa du också att haka på ett ord efter cykel så får du se. Salvatore Grimaldi kanske också var där den där sommardagen förresten. I slutet av nittiotalet köpte nämligen Grimaldi och Grimaldis schabrakstora företag Cycleurope Puch också. Det var då det. Världsmästarcykel-orange är i alla fall lika aktuellt just nu och då. Exa, Ultima, Tempus, Tera, Rimfaxe och 28 stycken Crescentcyklar till. Allihopa är lackerade i tillverkarens cykelkulturbärande orangea färg.

Crescent Sportcyklar

CRESCENT SPORTCYKLAR. Många vill ha samma funktioner som tävlingsmodellerna har. Det styva rampartiet som är mjukt där bak. Vevlagret som ger den där extrakraften till bakhjulet. De ergonomiska handtagen. Men så brukar det sluta med att den praktiska verkligheten hinner ikapp även fartdårarna. Modellerna till höger brukar förses med tillbehör som skärmar, belysning, pakethållare m.m. Så nästa gång du ser en sådan här sportcykel, är det en ulv i fårakläder.