Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat" nedan.
Hitta rätt cykel
 

Electra Ticino

ELECTRA TICINO. En hyllning till cyklarna från förr. Men inte vilka cyklar som helst, utan till de handbyggda randonneur-cyklar som tog cyklister runt alperna på -50 och -60 talen. Men nu byggda med modern teknik för de krav dagens cyklister sätter på sin cykel. Man har återskapat mängder med komponenter efter orginaldesignen, allt för att ge en genuin känsla, och givetvis finns de här unika komponenterna som tillbehör. De här cyklarna måste upplevas live, provcyklas och älskas. Bli förvånad av den otroligt låga vikten, och hur lättcyklade de är. Du kommer hela tiden upptäcka nya detaljer att vila ögonen på, men en sak är säker: Du vill ha den. ELECTRA TICINO. They don’t make them like this anymore. We do, but they don’t. Love is in the details, and after one look at the Ticino you’ll be ready for a serious commitment. The retro-inspired hubs, cranksets, chainrings, tourist handlebars, forks, pedals and rims show off the classic craftsmanship reminiscent of the European bike builders of the 40s and 50s. But it’s more than just a pretty face. Great for everyday transportation and longer distances, the Ticino sports fast-rolling 700c wheels and a lightweight frame for a fine-tuned, smooth-gliding ride.
Produktfilter
Cykelmodell
Dam
Herr
Cykeltyp
Standardcyklar
Hjulstorlek
28"
Tillverkare
Electra
Växlar
Flera växlar
Storlek
One Size
XS
S
M
L
XL
Pris
- :-
Lager

Electra

Electra Bicycle Company eller bara Electra gör cyklar för att åka på. Åk bara. Alla behöver vara någonstans. Alla är på väg. Och det är mer sorglöst, mycket mindre gängse och mycket mycket mer lattjo att cykla på en Electra. Mycket mindre gängse är faktiskt både sant och lögn. I Sverige så är det väldans sant. Electra säljs knappast i varje cykelbutik. Du kommer inte att stöta på jättestora problem när du ska hitta ett cykelställ utanför Pressbyrån därför att det står så många cyklar med hamrade stålskärmar, flakelackade ramar eller med flätade handtagen där och trängs. Naej. Crescent, Skeppshult och Monark. Jajjemen. Men inte Rat Fink, Ghostrider och Tiger Shark. Men kika runt lite i San Francisco, NYC, Seattle eller Boston så kanske du ser att det är hypersant. Electra är för USA vad Monark Karin är för Sverige. Nu till något annat. Det finns en cykel som heter Globe Roll och som har varit väldigt populär i flera år. Det är en annan cykeltillverkare som tillverkar Roll. Eller tillverkade mer rätt sagt. Roll går inte att köpa nu. Vi är så glada för att Loft är Loft är Electra Loft. Såklart. Det vi vill säga är bara att du som letar efter en Roll. Gate upp å gate ner =) Sluta leta och köp en Electra Loft istället. Och du som gillar på Kona Humu. Electra kan på 4 bokstäver också. Sök rätt på Moto. Electra Moto. You rock! Let's roll!