Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat" nedan.
Fri leverans eller hämta i Jönköping och Stockholm! Gediget monterade och hantverksmässigt justerade. 
Hitta rätt cykel
 

Monark Karin 26"

Produktfilter
Cykelmodell
Dam
Cykeltyp
Standardcyklar
Hjulstorlek
26"
Tillverkare
Monark
Växlar
Flera växlar
Pris
- :-
Lager

Monark Originalcyklar

MONARK ORIGINALCYKLAR. Monark Original är Monarks stolta cykelmodeller. De här cyklarna som måste beskrivas som standardcyklarnas standardcyklar har 28 TUM stora och lättrullade hjul som ger hög komfort. När du cyklar på en Monark Katarina, Vera, Karin, Eleonora, Thor, Karl eller Oscar så sitter du rak i ryggen och på en fjädrande, komfortabel sadel som är lite större. Allt för att göra din cykeltur riktig trivsam. Dammodellerna är utrustade med kjolskydd och och cykelkorg. Alla modellerna har ett kedjeskydd som ger cykeln stil och karaktär med vackra detaljer. Och alla Monark Originalcyklarna har former som aldrig går ur tiden och ett lite bredare styre för dig som tycker om klassisk cykelkonstruktion.

Monark Karin

MONARK KARIN. Monark Karin sammanfattas bäst som den klassiska av klassiska damcyklar. Monark Karin kommer helt enkelt aldrig att lämna svenska gator, gränder och grusvägar. Monark Karin finns alltid nrepresenterad och starkt närvarande. Monark Karin har ett klassiskt utseende med flera detaljer som skapar helheten. En fintrådig korg i metall i en färg som matchar ditt färgval på din Monark Karin. Ett kjolskydd som gör att du inte trasslar in dig i hjulet också när du har en tunn sommarkjol som lätt fångas i vinden. Kedjeskyddet är vackert utskuret i metall och lackat för att ett ge ett stilfullt intryck. Monark Karin har Dubbelbottnade Fälgar. Rostfria eller Rostskyddade Skruvar och Muttrar. Belysning Fram och Bak.Förstärkta ekrar. Rostskyddsbehandlad Kedja. Och en Bekväm och Tålig Sadel.