Nedan visas de artiklar som hittades av vår snabbsök. Om du inte hittar det du söker tryck [ENTER] eller klicka på "Visa alla sökresultat" nedan.
Hitta rätt cykel
 

Skeppshult STC

Skeppshult STC är så snabbt det går i sadeln på en cykel från djupaste djupaste djupaste. Skeppshult STC är uppdelade i Pro, Elit, Basic och Colour. STC Pro är en snabb trekkingcykel. Både snabb från stopp till hög fart med 8 eller 24 växlar. Men också snabb från hög fart till tvärnit med hydrauliska skivbromsar. Skeppshult plockar inte bort skärmar och belysning bara för att STC råkar vara en sportigare Skeppshultscykel. Vet du varför? Jo! Därför att i mörkaste mörkaste mörkaste så vet hon och han att det regnar, snöar, blåser, är kallt å halt och att det börjar skymma redan mitt på eftermiddagen under en stor del av året. STC Elit har ett lite kortare avstånd från där du sitter till det du håller i. Från sadeln till styret. Det gör att STC Elit är mer bekväm i jämförelse med STC Pro. STC Pro är bara för dig som är jättesnabb. Det gäller bromssträckan också. STC Elit har navbromsar istället för skivbromsar. STC Basic är för dig som vill vara ett par kilo lättare. STC Basic har skivbroms fram och navbroms bak. Och integrerade lite färre växlar/Skeppshult STC 2015
Produktfilter
Cykelmodell
Dam
Herr
Cykeltyp
Alla Hybridcyklar
Hybridcyklar
Hjulstorlek
28"
Tillverkare
Skeppshult
Växlar
Flera växlar
Storlek
One Size
XS
S
M
L
XL
Pris
- :-
Lager

Skeppshult

Skogsstjärnan. Det var så cyklarna hette då. För fler än hundra år sedan. Nu heter cyklarna Skeppshultcykeln eller bara Skeppshult. I Albert Samuelsson & Co. Velocipedfabriks cykelkatalog från 1937 så står det såhär "Samtidigt som vi uttala ett tack för tidigare angenäma affärsförbindelser uttrycka vi en förhoppning att årets nya cykelmodeller skola mottagas med kundernas fulla belåtenhet". Vi tycker att den här texten är så ljuvligt finfin. Läs meningen igen. För det är orden värda. Glöm inte bort å kika på Skeppshults helt nya cyklar nu också. För cyklarna är precis just så som det står i nästa mening i katalogen "De stå på toppen av både kvalitet, modernitet och elegans". Titta särskilt på Skeppshult Min. Det är den upplevelselängtande lillasystern eller storasystern för den delen till Skeppshult Z. Ge Skeppshult Favorit ditt hjärtinnerligaste hej också. Välj någon av färgerna grönskande grön metallic, mynt i ädlaste gyldene guld metallic och gnistor i blått blått metallic. Å var bara jätteglad nu. Le. Skeppshult med samma namn finns med ett topprör från och med idag. Skeppshult Smile i utförande för gökar, män och farbröder.